top of page

KENNISMAKINGSGESPREK

Allereerst kan ik u een geheel vrijblijvend intakegesprek aanbieden. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan ik al uw vragen beantwoorden en informeer ik u over welke mogelijkheden er zijn, om voor u een haarwerk te verzorgen.

Een van de mogelijkheden is, dat ik een haarwerk kan maken van uw EIGEN HAAR!

Het haar hoeft niet in de prullenbak van de kapper te verdwijnen. Ik maak er in zeer korte tijd een prachtig, comfortabel, geheel eigen en persoonlijk haarwerk van.

Voordeel van het gebruik van eigen haar is, dat niemand iets ‘anders’ aan u zal zien dan vóór het haarverlies.

Het is een grote troost uw eigen uiterlijk en uitdrukking te kunnen behouden gedurende het voor u toch vervelende traject.

U maakt een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek – binnen 5 dagen. U bent welkom op mijn vestiging in Brielle, maar het is ook mogelijk u thuis te bezoeken. 

Tijdens het intakegesprek maak ik een kopie van de medische verklaring van uw huisarts en van uw zorgpas. Beide documenten worden aan een dossier toegevoegd. Met deze documenten, kan ik de uiteindelijke factuur rechtstreeks indienen bij uw verzekeraar en zal er dus geen aanbetaling vereist zijn.

Ik regel van begin tot eind de hele declaratie van het door u gekozen haarwerk. 

VERGOEDING BASISVERZEKERING VOOR EEN HAARWERK OF HAARPROTHESE

Vanuit de basisverzekering kan men aanspraak maken voor een vergoeding van een haarwerk, zoals een pruik of haarprothese. Er geldt een maximale vergoeding van 457,50 euro (2022).

Als het haarwerk duurder is, dan de maximale vergoeding van de verzekeraar zal het verschil door de verzekerde zelf worden bijbetaald. Uitzondering hierop is, als de verzekerde een aanvullende verzekering heeft met dekking voor de eigen bijdrage.

* Medische verklaring: de medische verklaring, daar wordt mee bedoeld de verklaring/diagnose van de huisarts of specialist. Dit is een formulier van de arts waarop vermeld staat wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Dit kan zijn de verklaring van bijvoorbeeld: alopecia areata, alopecia androgentica, alopecia totalis, chemotherapie of een andere medische oorzaak. De vermelding 'haarverlies' of 'vervanging laatste verstrekking' is niet voldoende om een haarwerk te kunnen declareren.

Ben je aanvullend verzekerd, dan kan je wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in de polisvoorwaarden of informeer tijdig bij je zorgverzekeraar.

Lees goed de polisvoorwaarden van je verzekering door. Elk jaar worden de voorwaarden gewijzigd. Controleer goed of dit gevolgen heeft voor de vergoeding van je haarwerk.

bottom of page