top of page

HAIR WEAVE VAN 100% ECHT HAAR

Als je op zoek bent naar manieren om je haar te verlengen, dan ben je vast de term hair weave tegen gekomen. Maar wat is hair weave nou precies? De naam hair weave is een algemene term voor een haarstuk, waarin haar is vastgeweven (weave) aan een koord. Met deze weave, kan je je eigen haar verlengen. Een hair weave kan bestaan uit echt haar, synthetisch haar of een mix van deze twee. Ik werk uitsluitend met banen van mensenhaar, omdat dit het mooiste resultaat geeft. Bij het goed bevestigen van de banen haar, is niet te zien dat extensions zijn gebruikt.

Als je kiest voor hair extensions op basis van een hair weave, dan wil je natuurlijk probleemloos kunnen genieten van je nieuwe haardos. Daarom bespreek ik eerst samen welke haarwensen jij hebt. Veel vrouwen hebben de wens om langer haar te hebben in één middag. Dat is heel goed mogelijk. Tevens is het mogelijk om dun haar meer volume te geven. Als je dit wilt combineren, dan kan dat natuurlijk ook. De hair weave maakt dit allemaal mogelijk. Hoe worden de weaves eigenlijk vast gezet in het haar? Bij de Weave wordt van het eigen haar vlechtjes gemaakt. Aan deze vlechtjes haar worden de weaves vastgenaaid. Of het haar wordt met microring dicht geknepen met de microring tang  en kun je de weave bevestigen in het haar. Gemiddeld kiezen onze klanten tussen de 3 en 8 hair weaves. De weaves zijn in verschillende lengtes te verkrijgen.

PRIJZEN

Onderstaande prijzen zijn inclusief het nieuwe haar en model knippen/snijden/stylen.

30cm €95,-

40cm €115,-

50cm €125,-

30cm €180,-

40cm €210,-

50cm €240,-

30cm €260,-

40cm €290,-

50cm €350,-

30cm €335,-

40cm €375,-

50cm €455,-

Inzetten van 1 baan   €25,-

Inzetten van 2 banen €45,-

Inzetten van 3 banen €60,-

Inzetten van 4 banen €70,-

VOLUME BEHANDELING
1 WEAVE
VERLENGING DUN HAAR
MET 2 WEAVES
VERLENGING DUN TOT
NORMAAL HAAR
MET 3 WEAVES
VERLENGING NORMAAL
TOT DIK HAAR
MET 4 WEAVES
PRIJZEN VOOR HET 
OMHOOG PLAATSEN
VAN DE WEAVES 
NA 2-4 MAANDEN

EXTENSIONS

Onze pre-bonded keratine hair extensions zorgen ervoor, je haar de perfecte uitstraling te geven! De pre-bonded keratine wax-extensions zijn losse strengen haar, die doormiddel van een warmtetang bevestigd worden. Zo kun je wel 4-6 maanden genieten van een fantastische look!

PRIJZEN

Hairextentions 30cm
van echt haar

€2,80 per stuk

Hairextentions 45cm
van echt haar

€4 per stuk

Hairextentions 55cm
van echt haar

€5,20 per stuk

bottom of page